Naar boven
Sorteren op

1-36 van 301 producten

Bijzondere LED constructies aan de wand

De LED technieken ontwikkelen zich razendsnel. LED verlichting kan op spectaculaire wijze in het design van een lamp verwerkt worden. Neem bijvoorbeeld La Linea Beta van Flos. Een twee-armige wandlamp met daarin verwerkt smalle staafjes LED verlichting. Naar men zegt is de Orotund wandlamp LED een wolk van licht, die een aura lijkt te benaderen. Een indirecte LED lichtbron aan de achterkant van de wandlamp zorgt voor een bijzonder, haast buitenaards, lichteffect in huis.

Waarom kiezen voor LED verlichting?

LED verlichting heeft veel voordelen ten opzicht van andere verlichting. De aanschaf is weliswaar duurder, maar je doet dan ook veel langer met LED verlichting. Wel twintig jaar! Een gloeilamp gaat gemiddeld maar één jaar mee. LED verlichting benadert natuurlijk licht optimaal. Een LED peertje bevat geen kwik en is daarom niet schadelijk voor het milieu.

Vragen over LED wandlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED wandlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast LED wandlampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampenLED plafondlampen en LED spots.

LED wandlampen
Filters
Merken
Kleur
Prijs
Bevestiging
Met stekker
Lichtbron meegeleverd
Dimbaar
Ontwerper
Woonstijl