Naar boven

LED wandlampen bij Flinders

LED wandlampen koop je bij Flinders. Wil je een bijzondere designlamp aan de wand, die gebaseerd is op de nieuwste lichttechnieken? Kies dan voor een LED wandlamp. We verkopen prachtige wandlampen met geïntegreerde LED verlichting. Onze toppers in de categorie LED wandlampen zijn: Ferm Living wandlampenFrandsen BallSecto Design Octo 4240Seletti Monkey Hang wandlamp LEDArtemide Tolomeo FarettoWever & Ducré Train Up/Down en de Wever & Ducré Central Up/Down.

Sorteren op

1-36 van 263 producten

Bijzondere LED constructies aan de wand

De LED technieken ontwikkelen zich razendsnel. LED verlichting kan op spectaculaire wijze in het design van een lamp verwerkt worden. Neem bijvoorbeeld La Linea Beta van Flos. Een twee-armige wandlamp met daarin verwerkt smalle staafjes LED verlichting. Naar men zegt is de Orotund wandlamp LED een wolk van licht, die een aura lijkt te benaderen. Een indirecte LED lichtbron aan de achterkant van de wandlamp zorgt voor een bijzonder, haast buitenaards, lichteffect in huis.

Waarom kiezen voor LED verlichting?

LED verlichting heeft veel voordelen ten opzicht van andere verlichting. De aanschaf is weliswaar duurder, maar je doet dan ook veel langer met LED verlichting. Wel twintig jaar! Een gloeilamp gaat gemiddeld maar één jaar mee. LED verlichting benadert natuurlijk licht optimaal. Een LED peertje bevat geen kwik en is daarom niet schadelijk voor het milieu.

Vragen over LED wandlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke LED wandlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast LED wandlampen verkopen we ook LED hanglampen, LED vloerlampen, LED tafellampenLED plafondlampen en LED spots.

LED wandlampen
Filters
Merken
Prijs
Kleur
Bevestiging
Met stekker
Lichtbron meegeleverd
Dimbaar
Ontwerper
Woonstijl