Bedsprei bij Flinders

Een bedsprei koop je bij Flinders. Wij hebben een ruime collectie bedspreien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Normann Copenhagen Sprinkle, de Ferm Living Arrow bedsprei of het Ferm Living Cut bedsprei. Flinders verzendt gratis in de hele Benelux.

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Bedspreien in de slaapkamer

Geef je slaapkamer kleur met de bedspreien van Flinders. Om in je slaapkamer een rustige uitstraling te creëeren, kan het verstandig zijn de basisinrichting in natuurtinten in te richten. Met accessoires - zoals een bedsprei - kun je dan kleuraccenten aanbrengen in de ruimte. De bedspreien van Hay en Ferm Living zijn hier bij uitstek voor geschikt. Ferm Living heeft een collectie bedspreien met de welbekende grafische prints van het merk. Voor kinderen heeft Ferm Living kleinere bedspreien en dekens met kindermotiefjes. Het merk Hay heeft een prachtige serie bedspreien in heerlijk groot formaat en met felle kleuren: zoals de Mega Dot.

Vragen over bedspreien? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke bedsprei. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Naast bedspreien heeft Flinders de mooiste dekbedovertrekken, dressoirs en kruiken voor de slaapkamer.

Naar boven