Sorteren op

1-36 van 135 producten

Dienbladen van Scandinavische bodem 

De collectie typeert zich ook door een groot aantal dienbladen van Scandinavische bodem. Neem bijvoorbeeld de dienbladen van Ferm Living, HAY, Fritz Hansen, Skagerak of Normann Copenhagen. Over het algemeen hebben deze dienbladen een tijdloos, minimalistisch en praktisch design. Het gebruik van het natuurlijke materiaal hout en zowel de vergrijsde tinten als pastelkleuren zorgen ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt op deze moderne dienbladen en je er jaren plezier van hebt. Op het duurzame Grib dienblad van Ferm Living kun je bijvoorbeeld een leuk vaasje neerzetten of juist je kantoorbenodigdheden bewaren. Terwijl het Glace Cake dienblad van Normann Copenhagen perfect is voor niet alleen cake, maar ook toastjes, koffie of amuses. 

Werkpaarden of sierpaarden? Dienbladen voor iedereen

Dienbladen kun je onderverdelen in zeer praktische exemplaren en juist decoratieve ontwerpen. We hebben het dus over werkpaarden en sierpaarden. In onze collectie zie je vooral een mix daarvan in vrijwel alle dienbladen terug. Zo kun je het Alto tray dienblad van Fermob eindeloos gebruiken voor het overbrengen van hapjes naar bijvoorbeeld de eethoek of loungehoek in je tuin. Terwijl het serveerplateau met marmeren look van Tom Dixon perfect is om jouw mooiste petit fours op uit te stallen. Een luxueus totaalplaatje wordt dat zeker. De dienbladen van Tom Dixon vind je eigenlijk in elke vorm en voor elke gelegenheid. Los van het feit dat de dienbladen praktisch zijn, tillen ze je interieur gegarandeerd ook naar een hoger niveau. 

Design dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle dienbladen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar dienbladen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.