Naar boven

Karaffen bij Flinders

Karaffen koop je bij Flinders.nl. We hebben voor iedere gelegenheid wel een karaf. De French Decanter decanteerkaraf van Royal VKB is een karaf waar je de lekkerste wijnen in kan serveren. Met de extra glazen weet je zeker dat je een complete avond hebt. De Menu Waterkaraf met filter is geschikt om vers fruit toe te voegen. Zo maak je de lekkerste gezonde drankjes. De meeste karaffen hebben we op voorraad, dus vandaag besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wij bezorgen gratis binnen de Benelux!

Vragen over karaffen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over onze karaffen. Welke kleuren zijn voorradig en wat is de exacte inhoud? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Waterkaraffen en wijnkaraffen

Bij Flinders vind je een aantal bijzondere karaffen. We hebben karaffen om water en om wijn in te serveren. Karaffen staan prachtig op een gedekte tafel. We hebben karaffen in glas, maar ook in porselein en terracotta, zoals de Water Carafe van Royal VKB. Speciaal voor wijn hebben we de French Decanter van Royal VKB en de Norm Decanteerkaraf van Menu. Ook hebben Muuto en Normann Copenhagen prachtige karaffen. Kijk eens naar de Corky karaf, keuze genoeg!

Karaffen en andere tafelaccessoires

Naast karaffen hebben wij een uitgebreide collectie design glazen, dienbladen en tafellinnen