Wijnkoelers

Wijnkoelers

Om optimaal te kunnen genieten van een fles wijn is een wijnkoeler onmisbaar. Onze design wijnkoelers zijn gemaakt van luxe materialen zoals RVS, marmer, kunststof, glas en metaal. De flessen koelers zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeft de fles niet in één teug op, maar ben je de hele avond voorzien van een heerlijk koud wijntje. Daarnaast zien de wijnkoelers er luxe en stijlvol uit en dus chique toevoeging is voor op tafel. Een mooie wijnkoeler voor op tafel is de Alza wijnkoeler. Deze grote wijnkoeler is gemaakt van marmer en een waar prachtexemplaar. Wanneer je deze niet gebruikt, is het zelfs een stijlvol woonaccessoire voor op tafel, in de keuken of op een schouw.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

XLBoom wijnkoelers

Oprichters Ann De Cock en Geert-Jan van Cauwelaert hebben een enorme passie voor vakmanschap. Hun designs, waaronder de wijnkoelers, creëren de esthetiek binnen- en buitenshuis. Om de beste materialen te garanderen, worden alle XLBoom items geproduceerd in verscheidene ateliers buiten Europa. Ieder product wordt met de handgemaakt en is hierdoor op zijn eigen manier uniek. Naast een optimale functionaliteit wat betreft objecten, zijn de designs luxe en aangenaam. Zo heeft het grote en kleine wijnkoelers in diverse kleuren als zwart, goud en koper. De Laps bucket wijnkoeler is een luxe wijn emmer met ruimte voor ongeveer twee flessen. Dit is slechts één van de vele prachtige wijnkoelers van XLBoom.

Multifunctionele wijnkoelers

Hoewel de naam suggereert dat wijnkoelers voor flessen wijn te gebruiken zijn, is er een stuk meer mogelijk. De koelers zijn namelijk ook geschikt voor champagne, bier en andere (non-alcoholische) dranken. Een bucket wijnkoeler is bijvoorbeeld perfect te gebruiken in een gezelschap. Door de koeler de vullen met ijsblokken en diverse dranken staat er voor iedereen altijd een lekker drankje koud. Zuiver heeft hiervoor een ideale optie. De Be Cool Koelbox is bijna een meter breed en 39 centimeter diep. De koelbox is perfect op een zomerse buitenborrel. De koeler is voorzien van de doordachte eigenschappen, zoals wieltjes, afvoerplug en een geïntregeerde flesopener met opvangbakje.

Design wijnkoelers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle wijnkoelers van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een wijnkoeler van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.