Sorteren op

1-36 van 160 producten

Variërende merken tuin fauteuils

Bij Flinders verkopen wij merken waarin we oprecht geloven. De kwaliteit is erg belangrijk en we willen het beste van het beste voor de klant. Elke tuin fauteuil is daarom zorgvuldig uitgezocht. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de materialen, hoe de stoel zit, maar ook hoe de stoel schoongemaakt moet worden. Daarom vind je veel tuin fauteuils van metaal of kunststof, omdat je deze materialen vrij eenvoudig kunt onderhouden. Ook willen wij elke soort tuin fauteuil aanbieden zodat er zeker iets voor je bij zit. Zo hebben we zitzakken, schommelstoelen, fauteuils met bijzondere designs en nog veel meer.

Loungen op je favoriete kleuren

Zie je het al voor je, een tuin vol met kleur. Dit hoeven niet alleen de bloemen die bloeien te zijn, maar dat kunnen ook je fauteuils zijn. Bij Flinders hebben we deze stoelen in zo ongeveer alle kleuren van de regenboog. Combineer een groene HAY Hee Lounge loungestoel met een knalroze of gele Fermob Luxembourg fauteuil, het kan allemaal. Je kunt de fauteuils ook heel goed combineren door er een leuke tuinbank bij te zetten. Zo is er voor iedereen plek. Naast alle kleuren hebben we ook ander gaaf design zoals de Magis Pina Low Outdoor fauteuil. Deze stoel is gebaseerd op het uiterlijk van een ananas en zit heerlijk door de zachte buitenkussens die erbij horen.

Tuin fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle tuin fauteuils van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar tuin fauteuils van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tuin fauteuils
Filters
Merk
Kleur
Materiaal onderstel
Materiaal zitting
Prijs
Breedte
>>
<<
   
Update
Zitdiepte
>>
<<
   
Update
Zithoogte (cm)
>>
<<
   
Update
Armleuning
Hoogte van armleuning
>>
<<
   
Update
Ontwerper
Op voorraad