Naar boven
Sorteren op

1-32 van 32 producten

Tafelboeken – helemaal van nu

Maak plaats, maak plaats! Tafelboeken verdienen een prominente plaats in huis. Zoals de naam al doet vermoeden kan dat op de koffietafel zijn, maar ook uitgestald in een vitrinekast of zijwaarts gestapeld in boekenkast zijn ze prachtig. Of je nu alleen woont, een knus appartement voor twee hebt of een druk gezin met meerdere kids, er is altijd ruimte voor koffietafelboeken. En dat is maar goed ook, want tafelboeken zijn echt een aanwinst voor je huis! Niet alleen staat het hartstikke gezellig, zo’n opengeslagen boek naast de bank, maar koffietafelboeken zijn ook nog eens bomvol inspiratie en informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo heb je meteen een gespreksonderwerp als je om woorden verlegen zit, of houdt je de kleintjes bezig met de mooiste prenten uit de koffietafelboeken voor kinderen. Ben jij al om?

Interieur volgens het boekje

Interieurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: vanaf nu verkoopt Flinders de mooiste tafelboeken over interieur! Zo verkopen wij natuurlijk het TeNeues Des Bouvrie tafelboek waarin de eigenzinnige ontwerpen van Jan en Monique des Bouvrie zijn verzameld. Maar ook het 100 Masterpieces from the Vitra Design Museum tafelboek vind je bij ons! Zoals de naam al doet vermoeden is dit één van de koffietafelboeken van en over het Zwitserse designlabel Vitra. Op dat gebied kun je bij Flinders ook terecht voor koffietafelboeken als het Vitra Campus tafelboek en het Le Corbusier tafelboek. En wie meer wil leren over de Britse woonstijl, doet dat met één van de koffietafelboeken genaamd Living in Style London tafelboek of het Living in Style City tafelboek.

Koffietafelboeken met het wow-effect

Je hebt vast wel eens van hem gehoord: Jimmy Nelson. Dit is de fotograaf en maker van één van de meest geliefde koffietafelboeken ooit: het TeNeues Before They Pass Away tafelboek. In dit boek zijn portretten verzameld van eeuwenoude volksstammen en hun tradities. Het is zo’n koffietafelboek waar je urenlang in kunt blijven kijken en je verbazen over de schoonheid van de wereld – en alle plaatsen die je nog niet kent. Dat kun je overigens ook doen met het TeNeues Arctica: The Vanishing North tafelboek, één van de weinige koffietafelboeken dat de Noordpool zo schitterend weet weer te geven. Kun je niet kiezen uit deze koffietafelboeken? Dan is het TeNeues Chasing Paradise tafelboek absoluut iets voor jou. Hierin zijn de meest prachtige foto’s van objecten, landschappen en mensen over de hele wereld verzameld.

Tafelboeken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de merken Vitra en TeNeues. Dat betekent dat wij alle tafelboeken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar tafelboeken van een ander merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de tafelboeken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.