Naar boven

Tijdschriftenrek bij Flinders

Tijdschriftenrekken koop je bij Flinders.be. We hebben een kleine, maar zeer diverse collectie tijdschriftenrekken. Wil je bijvoorbeeld je lievelingstijdschriften een prominente plek in de kamer geven? Kijk dan eens naar het vtwonen Pronkrek. De naam zegt het al: met dit tijdschriftenrek kan je pronken met je mooiste tijdschriften. Maar ook foto's, romans en kookboeken zet je op het tijdschriftenrek in het zonnetje. Wil je juist veel tijdschriften bij elkaar opbergen? Kijk dan eens naar het Analog tijdschriftenrek van Normann Copenhagen. Dit tijdschriftenrek bewaart je lievelingstijdschriften met plezier. We hebben de meeste tijdschriftenrekken op voorraad, dus vandaag voor 15.00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wij bezorgen gratis in de Benelux!

Tijdschriftenrekken van bekende merken

Wij hebben tijdschriftenrekken van AreawareAlessiFerm LivingHouse Doctor en Goods. Een beroemd wand tijdschriftenrek is de Kartell Bookworm van Ron Arad. Dit tijschriftenrek is erg bijzonder, je kan hem namelijk precies vormen hoe jij dat wil dankzij het duurzame flexibele materiaal. Een andere mooi én functioneel tijdschriftenrek is de Goods Stack kast. Dit tijdschriftenrek kun je overal neerzetten, en past in ieder interieur. In de open vakken kan je tijdschriften opbergen, maar is ook geschikt als wijnrek. Ook Alessi heeft een mooi tijdschriftenrek in de collectie: de Alessi Blow up magazine holder. Welk tijdschriftenrek geeft jouw tijdschriften binnenkort een mooi plekje?

Vragen over tijdschriftenrekken? Onze klantenservice helpt je graag verder

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek tijdschriftenrek. Welke formaten zijn voorradig en hoe bevestig je een rek aan de wand? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.