Vazen

Design vazen

Kunstzinnig, speels of strak? In ons assortiment vind je een groot aanbod design vazen die elk op hun eigen manier een positieve bijdrage leveren aan je interieur. Door de prachtige ontwerpen ontdek je meer dan een standaardvaas. Van Scandinavisch tot modern en klassiek: in deze collectie vind je voor elk(e) woonstijl en interieur wel een geschikte luxe vaas. Met een exclusieve, eigentijdse vaas maak je een statement op bijvoorbeeld de eettafel in je eethoek of de salontafel in je woonkamer. Zo krijgt je interieur ook een natuurlijk, groen en speels karakter door er je favoriete bos bloemen in te zetten. Om langere tijd van het geheel te genieten, kun je ook voor droogbloemen kiezen. Van bloemenvazen tot glazen vazen en porseleinen vazen: heb je al een favoriet ontwerp op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 513 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 513 producten Terug naar boven

Design vazen met prachtige designs

HAY, Muuto, Menu, Ferm Living en Fritz Hansen zijn enkele Deense merken met echte design vazen die ons assortiment sieren. Neem bijvoorbeeld de geliefde Ikebana vazen van Fritz Hansen. De Ikebana vaas wordt nog mooier als je er je lievelingsbloemen inzet. In deze vaas kun je er namelijk een waar kunstwerk van maken met een plukboeket. Knip de bloemen op verschillende hoogtes af en voeg ze toe. Zo ontstaat een speels plaatje en elke (bloemen)tak verdient een eigen plek. De Echasse collectie van Menu bestaat uit vazen in diverse groottes. Door deze vazen met verschillende hoogtes bij elkaar te zetten, ontstaat een prachtig geheel. Het is eigenlijk al niet erg om een van deze vazen leeg ergens in je huis te hebben staan. Zo mooi is het ontwerp al van zichzelf.

Van Nederlandse bodem: in het oog springende design vazen

Van pols potten tot HKliving: deze Nederlandse merken hebben al veel decoratieve vazen op de markt gebracht die er mogen wezen. De collectie vazen van pols potten typeert zich door ontwerpen die je in eerste instantie niet per se associeert met een vaas. Dat betekent dat ze zonder bloemen ook al leuk zijn om ergens in je huis een plek te geven. Een aantal vazen van HKliving hebben juist iets weg van de Griekse oudheid. Perfect voor bijvoorbeeld de klassieke woonstijl. Een echte design vaas is trouwens ook superleuk om te krijgen en misschien zelfs nog wel leuker om aan een goede vriendin te geven of juist je moeder. Met de verschillende filters kun je gericht zoeken naar de vaas die je op het oog hebt.

Design vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design vazen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design vazen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.