Naar boven
Sorteren op

1-36 van 693 producten

Voordelen van tapijten in huis

Tapijten geven warmte en comfort in huis. Niets fijner dan 's ochtends opstaan en met je voeten in een zacht tapijt stappen. Bovendien zorgt een kleed voor isolatie van de warme in huis. Deze blijft beter bewaard. Een bijkomend voordeel van een tapijt in huis is de demping van het geluid. Zeker als je in een appartement woont, zal je bekend zijn met doordreunende beats en tikkende hakken van de bovenburen. Dan is een tapijt ideaal, want tapijtvezels absorberen geluid. En logischerwijs geldt: hoe dikker, hoe beter. Op een tapijt glijd je minder snel uit dan op een normale vloer. Met name handig voor ouderen en kinderen. En mocht het toch gebeuren, vangt het kleed de klap op. Bovenal is een tapijt prachtig om te zien en geeft het sfeer en kleur aan een ruimte.

Designtapijten als ware kunstobjecten

De tapijten van Moooi Carpets zijn niet alleen fijn in gebruik, maar vooral ook een genot om alleen al naar te kijken. Dit Nederlandse tapijtenmerk typeert zich door enorm kleurrijke ontwerpen en een heel hoge resolutie waardoor het stuk voor stuk echte eyecatchers zijn die er levensecht uitzien. Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er een tapijt van in de collectie van Moooi Carpets. Het is in elk geval zeker dat je met een tapijt van Moooi Carpets een waar kunstwerk op de grond hebt liggen. Ben je gek op herkenbare figuren en felle kleuren? Dan voldoen de designtapijten van Seletti misschien ook wel aan jouw wensen.

Zo onderhoud je je tapijt

Om een tapijt als nieuw te houden, is het belangrijk om er op een zorgvuldige manier mee om te gaan. We geven je daarom een aantal tips die je daarbij kunnen helpen. De grootste vijand van tapijten is zand. Zorg er daarom voor dat je een rooster of deurmat bij de voordeur hebt liggen waardoor je de grootste hoeveelheid vuil al opvangt. Probeer regelmatig het tapijt te stofzuigen voor het overige vuil dat wel in huis komt. Je kunt daarnaast kleine stukken van een tapijt prima zelf schoonmaken met een handdoek die je een beetje vochtig maakt. Gebruik daarbij niet te veel kracht. Kun je de vlek er echt niet uitkrijgen? Dan kun je altijd nog kiezen voor de James Vlekkenwonder vlekverwijderaar. Deze is enorm grondig, makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de hardnekkigste vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle tapijten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar tapijten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tapijt, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tapijten
Filters
Merken
Vorm
Kleur
Breedte (cm)
>>
<<
   
Update
Lengte (cm)
>>
<<
   
Update
Poolhoogte
Diameter (cm)
>>
<<
   
Update
Woonstijl
Materiaal
Prijs
>>
<<
   
Update
Ontwerper
Herkomst