Design dressoirs bij Flinders

Design dressoirs koop je bij Flinders, de woonwebwinkel met een groot assortiment designmeubels en -accessoires. In je woonkamer draait het natuurlijk om de eerste plaats om styling en sfeer. Toch is het functionele aspect van je inrichtingskeuze ook van belang. Je moet genoeg opbergruimte hebben om al je spullen een plek te kunnen geven. Een dressoir is daarom ideaal om in de woonkamer te plaatsen. Achter deuren en in lades is alle opgeruimd en netjes. Bovenop het dressoir - of in open vakken - zet je spullen neer die het etaleren waard zijn. Sommige van onze dressoirs zijn opgebouwd uit modules die je zelf kunt toevoegen. Zo kun je het dressoir aanpassen aan jouw ruimte. Bekijk hieronder al onze design dressoirs.

Design dressoirs op maat

Wil je een dressoir dat optimaal de ruimte benut? We verkopen modulaire dressoirs, die je zelf kunt uitbreiden. Het Scandinavische merk String is een topmerk op het gebied van wandkastsystemen die je zelf kunt samenstellen. We bieden drie dressoirs aan: small, medium en large. Je kunt ze verder uitbouwen in de hoogte en de breedte met planken, lades en kastjes. Ook kun je kiezen voor andere kleuren en materialen. Het String kastsysteem is even simpel als geniaal, en al sinds 1949 een icoon voor liefhebbers van functioneel design. Ook het Kast dressoir dat de Belg Maarten van Severen (1956-2005) ontwierp voor Vitra is een modulaire constructie. Een kleurig geheel van metaal en hout, dan echt een eyechatcher is in de woonkamer. Natuurlijk verkopen we ook dressoirs met vast afmetingen, van Muuto, Hay, Foucault en Studio Job voor Moooi.

Vragen over design dressoirs? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek dressoir. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte hoogte en diepte? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast design dressoirs verkopen we ook de mooiste design fauteuils, design banken, design bijzettafels, design salontafels, design vloerlampen, design tapijten, design hockers & poefs en design boekenkasten voor je woonkamer.

Naar boven