Naar boven

Binnenkijken

Verschillende binnenkijkers in heel Nederland die je een schat aan wooninspiratie kunnen geven. Hoe fijn is dat? Het is altijd leuk om te zien hoe andere mensen wonen en hoe zij van hun huis een thuis maken. Van een negentiende-eeuws dubbel benedenhuis met karakteristieke elementen tot een nieuwbouwhuis in een industrieel en modern jasje tegelijkertijd. We hebben meerdere binnenkijkers voor je verzameld zodat je kunt binnenkijken in prachtige huizen van Flinders klanten. Bij elke binnenkijker geven we je (styling)tips waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Om het je nog makkelijker te maken, vind je ook de producten die in deze huizen te zien zijn. Een mix van verschillende woonstijlen komt aan bod en laat zien hoe je in je eigen huis daar ook mee kunt spelen. Laat je inspireren en geniet van al het moois dat we voor je hebben verzameld in deze binnenkijkers.

Laatste binnenkijkers

 
Binnenkijker: karakteristiek huis in Den Haag
De binnenkijker staat in het teken van een karakteristiek huis in Den Haag. Een walhalla vol design, een mix van nudetinten en industriële elementen vormen de basis
Lees meer
 
Binnenkijker: negentiende-eeuws dubbel benedenhuis in Amsterdam
In deze binnenkijker zien we een negentiende-eeuws dubbel benedenhuis in Amsterdam dat zich typeert door sprekend design, karakteristieke elementen en hoge plafonds.
Lees meer
 
Binnenkijker: sfeervol nieuwbouwhuis in Amsterdam
In de binnenkijker staat een sfeervol nieuwbouwhuis in Amsterdam centraal met hoge raampartijen, een fraai uitzicht en een typerende mix van hout en zwart.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…