Naar boven

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Spiegeltje Spiegeltje
'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooist in designland?' In de trend Spiegeltje Spiegeltje ontdek je twee spiegeltrends: wandspiegels en passpiegels.
Lees meer
 
Kleurtrend: Au Naturelle
De kleurtrend Au Naturelle draait om de kleur beige en meer zandkleuren. De ideale basiskleur voor de inrichting van een huis. Benieuwd? Zo mix en match je de kleur.
Lees meer
 
Woontrend: Cozy Home
In de woontrend Cozy Home komen diverse behoeften samen en speelt ons huis een prominente rol. Met deze trend haal je warmte, eenheid en rust in huis.
Lees meer
 
3 x Back to Work trends
Scandinavische invloeden, retro of toch industrieel? Met een van deze Back to Work trends ga je met een frisse start je werkdag tegemoet.
Lees meer
 
Vitra zomertrends
De manier waarop we in ons huis leven verandert en de verbinding tussen binnen en buiten zoeken we meer op. De zomertrends van Vitra geven je een dosis inspiratie.
Lees meer
 
Kinderkamertrend: Back to School
In de Back to School kinderkamertrend vind je alles om de kinderkamer functioneel, mooi én sprekend in te richten. Zo is je kind klaar om naar school te gaan.
Lees meer
 
Tuintrend: Au Naturelle
Met de tuintrend Au Naturelle kies je voor zandkleuren, imperfecte accenten en organische vormen. Wil jij in je buitenruimte een oase van rust? Zo doe je dat!
Lees meer
 
Woontrend: Flexibel thuiswerken
In de woontrend Flexibel thuiswerken staan tafels, stoelen en verlichting centraal. We laten zien hoe jij je werkplek thuis naar wens en volgens de arbowet inricht.
Lees meer
 
Tuintrend: Eco Friendly
Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de buitenlucht.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrends voor 2021
Het jaar 2021 staan in het teken van drie woontrends: organisch aardewerk, beige is het nieuwe grijs en rebels design. Benieuwd? Zo pas je de trends thuis toe.
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer