Badkamertrend: Stoere functionaliteit

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In deze badkamertrend speelt functionaliteit in combinatie met het stoere karakter een belangrijke rol. Het gaat simpelweg om een badkamer in een stoer jasje zonder te veel poespas. Het gaat met name om elementen die functioneel zijn zoals meubels en verlichting. Deze trend is ideaal voor als je in het bezit bent van een kleinere badkamer en niet al te veel ruimte bezit. Stoere functionaliteit draait namelijk om veel slimme opbergplekken die in de badkamer zijn geïntegreerd. Zo zien we nisjes in de muur of ophangkastjes waarin je handige spulletjes kunt opbergen.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze badkamertrend

Tijdens het stylen van je woning is de badkamer een veel vergeten onderdeel. Om die stoere touch toe te voegen aan je badkamer zonder dat de functionaliteit in het geding komt, hebben we een selectie bijpassende meubels, verlichting en accessoires voor je geselecteerd. Donkere kleuren, industriële ontwerpen, strakke lijnen en stoere materialen voeren de boventoon in de badkamertrend Stoere functionaliteit.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de badkamertrend Stoere functionaliteit? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.