Keukentrend: Home Sweet Home

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
De feestdagen staan centraal in de keukentrend Home Sweet Home. Onze behoeften aan gezond eten en gezelligheid zijn toegenomen wat heeft geleid tot nieuw hobby's. Zo zijn er nog nooit zoveel zuurdesembroden op social media voorbij gekomen, recepten met familie en vrienden uitgewisseld en nieuwe eetroutines gecreëerd. In deze keukentrend schudden we de thuiskok in onszelf wakker. Het maakt niet uit of je een ervaren chef, een waar natuurtalent of een echte beginner bent. Het is hoog tijd om je keuken een make-over te geven en de uren daar met nog meer plezier door te brengen.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze keukentrend

Het spreekwoord luidt: 'Gemak dient de mens'. In de keuken ben je nou eenmaal nergens zonder goede keukenaccessoires. Van praktische keukenapparatuur tot stijlvolle snijplanken en van decoratief servies tot een moderne prullenbak. Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt voor optimaal werkgemak en niet onbelangrijk: het ultieme kookresultaat in de keuken. Om daarvoor te zorgen, geven we je in de keukentrend Home Sweet Home een dosis inspiratie zodat je de feestdagen optimaal doorkomt en je keuken op stijlvolle wijze van alle gemakken voorzien is.

Kleurentrends in de stijl van Home Sweet Home

Om je keuken een feestelijke, chique en sfeervolle look te geven, kunnen de donkere, natuurlijke tinten van Farrow & Ball daar een handje bij helpen. Door voor één of meer tint(en) uit de onderstaande kleurenmix te kiezen, zorg je ervoor dat je keuken er niet alleen stijlvol uitziet, maar dat de door jou versbereide producten uit de keuken ook het best tot zijn recht komen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de keukentrend Home Sweet Home? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.