Kinderkamertrend: Back to School

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Om een schooljaar goed te starten, mag een functionele, mooie én sprekende kinderkamer niet ontbreken. In de kinderkamertrend Back to School speelt een plek waar een kind zijn of haar huiswerk kan maken, een boek kan lezen of al lerende kan spelen een belangrijke rol. Na een drukke dag of week school is dit ook de ruimte waar hij of zij helemaal tot rust kan komen. Je maakt de kinderkamer voor je kind een feest om te zijn door te werken met kleuren, materialen en vormen waar hij of zij vrolijk van wordt. We laten je in deze trend zien hoe je je kind zorgeloos, met veel plezier en goed voorbereid aan een (nieuw) schooljaar kan laten beginnen.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze kinderkamertrend

Een goed begin is het halve werk. En dat geldt ook voor de kinderkamer die een belangrijke basis vormt voor een kind. In deze ruimte maken een aantal producten het tot een fijne en vooral functionele plek voor je kind. Zo is een bureau met stoel handig om huiswerk op en aan te maken, een opberger aan de wand ideaal om spullen in op te bergen en een vloerkleed fijn om op te spelen. Dit zijn enkele producten die niet mogen ontbreken op een (werk)plek voor kinderen. De onderstaande items mogen ook zeker niet ontbreken en sluiten perfect aan op de kinderkamertrend Back to School.

Kleurentrends in de stijl van Back to School

Een kinderkamer moet niet alleen van alle functionaliteiten voorzien zijn, maar er óók uitnodigend ogen voor een kind om tijd door te brengen. Verf en behang kunnen hierin van grote invloed zijn. We zien in de Back to School kinderkamertrend veel (licht)blauwe, grijzige en gele tinten die zich ook goed laten combineren en waarmee je in een handomdraai een ruimte een totaal andere uitstraling geeft. Met deze mix van kleuren tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van een kind.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kinderkamertrend Back to School? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 – 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur).

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.