Kleurtrend: Au Naturelle

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

De kleur grijs maakt plaats voor beige en andere zandkleuren in de trend Au Naturelle. Beige is een ideale basiskleur voor de inrichting en bij uitstek een tijdloze kleurkeuze. Een compleet zandkleurig interieur is helemaal van deze tijd en zorgt in een handomdraai voor zowel rust als balans in bijvoorbeeld je woning en geest. Versimpeling, ontspanning en bewustwording van de natuur voeren de boventoon in deze kleurtrend.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop de beige kleurtrend

De meubels, lampen en woonaccessoires die bij de kleurtrend Au Naturelle passen, laten zien dat een interieur in neutrale tinten hartstikke mooi kan zijn. De kleur beige staat centraal en is er in verschillende schakeringen. De zandtinten kun je allemaal naar hartenlust combineren voor een sprankelende en frisse uitstraling. De combinatie met hout maakt het geheel enorm sfeervol en brengt het totaalplaatje tot leven.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kleurtrend Au Naturelle? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.