Kleurtrend: Hello Yellow

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
De kleurtrend Hello Yellow geeft het ultieme zomergevoel. Deze pastelkleurige geel is energiek, levendig en licht in één. Je kunt werkelijk alle kanten op met deze trendkleur zonder het ultieme zomergevoel uit het oog te verliezen. Bij het zien van deze kleur komen de herinneringen aan vakanties uit onze kindertijd automatisch naar boven. Dagenlang spelen op het strand, uren genieten van de heerlijke zon of sorbetijs in de smaak citroen eten. Klinkt als vakantie, toch? We laten zien hoe je met de trendkleur Hello Yellow die vakantievibe zowel binnenshuis als buitenshuis creëert en het gevoel van vrijheid en altijddurende vakanties vasthoudt.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze kleurtrend

Met de kleurtrend Hello Yellow zorg je voor een speels, fris en licht geheel. Het kan leuk zijn om deze kleur geel op bepaalde plekken in huis terug te laten komen. Het kan voor sommigen best een heftige kleur zijn om toe te passen in het interieur. Heb je geen zin in rigoureuze veranderingen? Met enkele kleine woonaccessoires bereik je dan hoogst waarschijnlijk al het gewenste effect. Je pakt het grootser aan door voor een statement meubel te gaan als een bank of fauteuil in deze trendkleur. De energie en levendigheid spat in elk geval van deze kleur af.

De kleurtrend Hello Yellow in de tuin

De gele trendkleur is genderneutraal en past dus ook perfect in het tijdbeeld van nu. We brengen in de zomermaanden extra veel tijd buiten door. Hoe leuk is het als je dat zomerse vakantiegevoel ook naar je tuin kunt halen met de kleurtrend Hello Yellow? We hebben een dosis inspiratie voor je op een rij gezet zodat je zelf aan de slag kunt en deze dagen ook buiten op een fijne en vooral kleurrijke manier door kunt brengen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een parasol met gele details of juist een tuinbank in deze kleur.

Speel met het gebruik van deze trendkleur

In een ton-sur-ton kleurenpalet zorgt de gele pastelkleur met een groene ondertoon voor extra frisheid terwijl oranjegeel de warmte accentueert. Deze trendkleur gaat goed samen met roomwit voor een zomers gevoel op een rustgevende manier. Met de complementaire kleuren blauw en lila geef je de trendkleur juist meer pit en kracht. Vooral blauw heeft een sterke aantrekkingskracht tot geel. De kleuren lila en blauw hebben een sterke aantrekkingskracht tot de kleur geel. We laten zien hoe je deze trendkleur kunt mixen en matchen met andere kleuren.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kleurtrend Hellow Yellow? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.