Kleurtrend: Petrol en Terracotta

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

De kleurtrend Petrol en Terracotta richt zich specifiek op buiten en pas je perfect toe in je tuin of om je balkon of terras een stijlvolle update te geven. Red ochre en acapulco blue zijn de trendkleuren van Fermob en deze sluiten hier naadloos op aan. Zo zorgt de terracotta tint voor een warme en natuurlijke look. Daarentegen maak je een buitenruimte krachtig door petrol erin te verwerken. Deze kleur zorgt overigens ook voor frisheid. Door deze twee kleuren te mixen ontstaat een warme en contrasterende kleurenmix.

inspiratiefoto met

Shop deze kleurtrend

In de basis ogen de trendkleuren petrol en terracotta subtiel. Het voordeel van de kleur terracotta is niet alleen dat deze voor warmte zorgt, maar ook op natuurlijke wijze binnen en buiten met elkaar verbindt. Deze trendkleuren worden alleen maar mooier wanneer je ze met elkaar mixt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een petrol tafel met terracotta stoelen eromheen. Zo ontstaat een heel andere sfeer in je favoriete buitenruimte en kom je helemaal tot rust in het zonnetje met een drankje en favoriet boek. Voor welke mix van producten kies jij?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Petrol en Terracotta? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.