Kleurtrend 2024: Peach Fuzz

Op gepost door Renée IJzerman in Woontrends

Peach Fuzz is de kleurtrend waar we niet omheen kunnen én willen. Deze warme perziktint is door Pantone uitgeroepen tot de kleur van 2024 en heeft een zacht en bovenal subtiel karakter. Verbinding, optimisme en rust komen perfect samen in deze kalmerende kleur waar je werkelijk alle kanten mee op kunt in de inrichting van je huis. Eén ding weten we zeker: met deze designitems verovert Peach Fuzz absoluut jouw interieur. Zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

De kleur Peach Fuzz in je interieur

Tussen de kleuren roze en oranje in ligt Peach Fuzz en zoals de naam al zegt betekent dat letterlijk 'zacht perzik'. Niet gek dat de fluweelzachte perzikkleur de geest, het lichaam en het hart verrijkt. Juist hierdoor is de kleur ook zo superveelzijdig. Of Peach Fuzz nu als wandkleur of juist als accent in je woonaccessoires verschijnt, wij zijn er dol op! Hoe laat jij deze kleur terugkomen in je interieur?

Welke kleur past bij Peach Fuzz?

De kleur Peach Fuzz komt extra mooi uit in combinatie met allerlei neutrale tinten en het gebruik van hout. Je weet zo heel zeker dat je interieur een sfeervolle en warme uitstraling krijgt. Ga je voor een bont kleurgezelschap? Dan geef je het geheel in een handomdraai een speelse en vrolijke look door de perzikkleur te combineren met de sorbetkleuren als limoengroen en frisgeel. De keuze is aan jou!

inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kleurtrend Peach Fuzz? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.