Tuintrend: Eco Friendly

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

In de tuintrend Eco Friendly draait het om 'groene' producten voor buiten. Naar buiten met duurzaam design vormt de rode draad in deze trend. Van luieren in een hangmat tot borrelen op een relaxfauteuil: achter alle producten schuilt een bijzonder duurzaam verhaal. Je kunt bijvoorbeeld denken aan producten die van gerecyclede plastic flessen zijn gemaakt of 100% biologisch afbreekbaar zijn. Met deze producten geniet je gegarandeerd op een verantwoorde manier in de buitenlucht.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

We zien in de tuintrend Eco Friendly duurzame designproducten die elk op hun eigen manier een groen karakter hebben. De producten zijn van duurzaam of gerecycled materiaal gemaakt, komen tot stand aan de hand van een duurzaam productieproces of horen bij een merk dat het milieu ontlast. Van een stoel tot een vloerkleed en van een fauteuil tot een hangmat: met deze tuinproducten richt je je buitenruimte op een heel verantwoorde manier in. Geef jij je tuin, balkon of (dak)terras ook een duurzame twist?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Eco Friendly? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.