Tuintrend: Garden Festival

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

Lange, warme en zwoele zomers benutten we het liefst optimaal. Van een intiem balkon tot een grote tuin: we hechten steeds meer waarde aan onze ruimte buiten. Met de tuintrend Garden Festival is het hoe kan het ook anders een feestje om buiten te zijn. De lichte pastelkleuren, luchtige ontwerpen en onderhoudsvriendelijke materialen zorgen voor een fris, vrolijk en praktisch totaalplaatje. Krijg jij ook al zo'n zin om vakantie in eigen tuin te vieren?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

De uitspraak 'a garden is a friend you can visit anytime' past perfect bij de tuintrend Garden Festival. Een portable lamp, een inklapbare stoel of een heerlijke zitzak: op werkelijk elke buitenplek geniet je er optimaal van en komen ze perfect van pas. Vergeet je tuin, balkon of (dak)terras dus niet wat extra aandacht te geven met fraaie, minimalistische en opengewerkte producten die je een instant vakantiegevoel bezorgen.

Kleurentrends in de stijl van Garden Festival

Waar vroeger meubels, lampen en accessoires in lijn lagen met de omgeving, mogen ze vandaag de dag gezien worden. Het draait in de tuintrend Garden Festival dus niet om grijze, neutrale tinten, maar juist om kleuren als groen, blauw en oranje. De producten mogen opvallen en hun welverdiende aandacht opeisen. Breng jezelf en jouw favoriete buitenruimte nog meer in de vakantiestemming met kleur door bijvoorbeeld een muur of schuurtje te verven.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Garden Festival? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 – 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur).

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.