Tuintrend: Romantisch

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
De tuintrend Romantisch typeert zich met name door de kleuren roze en aubergine. Deze romantische kleuren krijgen een chic en luxueus karakter door gouden en messing elementen toe te voegen. Je kunt het geheel een stuk stoerder laten ogen door met een of meerdere donkere kleur(en) te werken. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauwe kleur of paarstint. Zo ontstaat een krachtig statement. Het geheel maak je verfrissend door de typerende producten voor deze trend in een groene omgeving neer te zetten.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Waan je in zomerse (en romantische) sferen door deze kleuren te combineren met natuurlijke materialen, vriendelijke vormen en in het oog springende elementen. Het valt op dat de prachtige tinten in deze trend rust creëren zonder saai over te komen. We zien een schitterend plaatje door groen in de vorm van bloemen en planten toe te voegen. We laten je zien welke producten perfect in de tuintrend Romantisch passen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Romantisch? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.