Vitra Winter Home Stories

Op gepost door Renée IJzerman in Woontrends

Van een met herinneringen gevuld huis tot een energiezuinige woning: in deze Winter Home Stories van Vitra kijken we binnen in een drietal woonruimtes die elk een andere interieurstijl ademen. In de inrichtingen van deze huizen spelen zowel iconische als nieuwe designproducten van Vitra een hoofdrol.

inspiratiefoto met

Huiselijke omgeving boordevol herinneringen

Een uiteenlopende combinatie van ware klassiekers uit de Eames collectie, hedendaagse designobjecten en opvallende kunstwerken sieren de inrichting van dit huis. Van de woonkamer tot de werkplek: persoonlijke herinneringen voeren de boventoon waardoor deze woning een huiselijke en gezellige sfeer kent.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Actie: leder upgrade cadeau bij aankoop van Eames Aluminium Chair bureaustoel

Bij aankoop van een Eames Aluminium Chair bureaustoel ontvang je nu een leder upgrade cadeau. De actie geldt t/m 31 januari 2024.

Shop deze interieurstijl

Kleurrijk huis dat persoonlijkheid weerspiegelt

In deze woning speelt het gebruik van kleur een belangrijke rol. De kleur geel is prominent aanwezig en combineert de bewoner van dit huis met bijvoorbeeld de kleuren zwart en groen. Dat zien we terug in zowel de designmeubels als accessoires. Op deze manier krijgt het huis een kleurrijke en levendige uitstraling.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Actie: leder upgrade cadeau bij aankoop van Eames Soft Pad Chair bureaustoel

Bij aankoop van een Eames Soft Pad Chair bureaustoel ontvang je nu een leder upgrade cadeau. De actie geldt t/m 31 januari 2024.

Shop deze interieurstijl

Comfortabele woning met focus op duurzaamheid

Dit huis typeert zich door een strakke minimalistische inrichting waarin materialen als hout, kurk en katoen niet mogen ontbreken. De designmeubels zijn van goede kwaliteit waardoor ze absoluut lang meegaan. Dat past perfect bij de gedachte dat je meubels één keer koopt in plaats van dat je ze regelmatig vervangt.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Actie: fineer upgrade cadeau bij aankoop van Eames Lounge Chair fauteuil met Ottoman

Bij aankoop van een Eames Lounge Chair fauteuil met Ottoman ontvang je nu een fineer upgrade cadeau. De actie geldt t/m 31 januari 2024.

Shop deze interieurstijl

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de Vitra Home Stories for Winter? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.