Vitra zomertrends 2022

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Onze deuren en ramen openzetten om van de warme dagen in het jaar te genieten is toch heerlijk? Het balkon, het terras of de tuin weer opeisen voor een ontspannen ontbijt of een gezellige borrel met vrienden of familie. Precies wat we tijdens de wintermaanden allemaal moeten missen. De Home Collection van Vitra kent duurzaam buitenmeubilair en tijdloze accessoires die ongeacht de grootte moeiteloos elke buitenruimte transformeren. De Vitra zomertrends van 2022 laten zien hoe deze producten mooi tot hun recht komen.

inspiratiefoto met

Ontspannen ontbijten, lunchen of dineren

De zomer vraagt om een lunch op het balkon met een dierbare vriend, een eenvoudig diner op het terras of zelfs een klein barbecuefeestje in de tuin. Er is geen betere manier om de langere zomerdagen in te luiden dan een maaltijd klaarmaken in de buitenlucht en ervan genieten in een zonnige ongedwongen buitenomgeving.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Een plek om tot rust te komen

Een eigen plek om te praten, een spel te spelen of gewoon van elkaars gezelschap te genieten met zonnig weer is een meerwaarde voor elke buitenruimte. Of het nu op het terras is of in de tuin: een aantal (relax)stoelen bij elkaar met een bijzettafeltje is voldoende om een serene plek te creëren en tot rust te komen. Of misschien wel een kort middagdutje te doen terwijl vrienden zich vermaken in het zwembad.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de zomertrends van Vitra van 2022? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.