Woontrend: Boudoir

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de trend Boudoir zien we oriëntaalse invloeden in zowel de ton-sur-ton kleuren als de vriendelijke vormentaal van de opvallende woonproducten. De kleuren roze en aubergine staan centraal in deze woontrend. Om de kleur roze een stoer(der) uiterlijk te geven, kun je hem mixen met een donkere tint. Zo bereik je op subtiele wijze een krachtig statement waar ultrazachte stoffen, messing en glas samenkomen. Het is een trend waarin we zowel eigenschappen van de klassieke als de bohemian woonstijl zien.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

De combinatie van kleuren, materialen en vormen geeft de producten in deze woontrend een luxueus en chic karakter. Door zachtroze te combineren met de kleur aubergine krijgt de trend een krachtige look. Je maakt het geheel in deze trend verfrissend en levendig door de kleur groen toe te voegen in de vorm van (kunst)planten. Door voor een of meerdere product(en) uit de onderstaande selectie te kiezen, pas je de trend in je eigen woning toe in de mate die je wenst.

Kleurentrends in de stijl van Boudoir

Met de kleur zacht(roze) haal je een rustgevende en romantische sfeer in huis. We laten je zien welke kleuren je perfect kunt combineren met roze en aubergine. Kies voor een nog lichtere tint roze die naar wit neigt wanneer je voor een rustgevend geheel gaat. Door roze te combineren met een donkere kleur maak je het geheel stoer en krachtig. Je kunt het naast verf ook zoeken in donker(e) behang of wandpanelen. De keuze is aan jou.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Boudoir? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.