Woontrend: Chroom

Op gepost door Renée IJzerman in Woontrends

Waar we de afgelopen jaren vooral messing en goud zagen, zien we dat het zilverkleurige chroom nu weer helemaal terug is en een opvallende rol vervult in de wereld van design. Ondanks het ietwat koele karakter van chroom geef je je huis met deze woontrend een instant luxueuze en moderne uitstraling.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Chromen tafellampen, hanglampen en vloerlampen

Van een eigentijdse hanglamp van chroom tot een stijlvolle tafellamp met een zilverkleurige uitstraling: het is absoluut niet moeilijk om met een chromen lamp een statement te maken in de inrichting van jouw woning. Zo zijn chromen lampen niet voor niets echte blikvangers en dat begrijpen we maar al te goed bij het zien van deze selectie verlichting. Met welke lamp zet jij je huis in de spotlight?


Inspiratie voor chroom in je interieur

Naast chromen lampen in de interieurs van nu zien we steeds vaker meubels en accessoires waarin deze materiaalsoort een hoofdrol speelt. Zo combineer je een eetkamerstoel met onderstel van chroom en een spiegel in een zilverkleurig jasje perfect met bijvoorbeeld een chromen staande lamp. Hoe zie jij graag de woontrend chroom terug in jouw interieur?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend chroom? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.