Woontrend: Color blocking

Op gepost door Lisanne van de Klift in Woontrends

Color blocking staat voor durf, voor combineren en voor kleur. Felle kleuren. De ultieme manier om een flinke dosis vrolijkheid in huis te halen. Een combinatie van roze, groen en geel doet het goed in de lente en zomer. Voor het huidige seizoen, de herfst en de komende winter, voegen we warmte aan deze woontrend toe. Felle kleuren als blauw, geel en rood gecombineerd met warme kleuren als diep aubergine, een rijke honingkleur en zachte roze tinten. Hoe past deze trend bij jouw woonsmaak?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Heb het lef om de woontrend toe te passen in jouw interieur. De enige voorwaarde is een liefde voor kleur. Hoe ver voer je de trend door? Dat bepaal jij zelf. Ga voor een klein color block met twee contrasterende kleuren in een rustige basis of kies juist voor het grote gebaar. Een gezonde dosis kleurinspiratie met passende producten hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.

Kleuren bij de trend Color blocking

Contrasterende kleuren geven je huis karakter. Ga voor een gewaagde combinatie. Zo creëer je het ultieme color blocking effect en zorg je voor sfeer en eigenheid in je woning. Een grafisch behangetje voelt zich goed bij deze stijl en een eigenwijze streep brengt leven in het geheel. Eén ding is zeker, bij het toepassen van de trend color blocking, sla je de muren niet over.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Color Blocking? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Lisanne van de Klift

Over de auteur

Lisanne van de Klift

Lisanne heeft een eigen blog. Dagelijks deelt zij op haar Instagram account een flinke portie wooninspiratie. Op het blog vertelt Lisanne over haar laatste ontdekkingen van nieuw design, de leukste webshops of unieke producten van creatieve ondernemers.