Naar boven

Woontrend: Cozy Home

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Cozy Home neemt ons huis een steeds prominentere rol in en dat past perfect bij de bijzondere tijd waarin we momenteel leven. Thuis is een plek waar bijvoorbeeld ontspannen, werken en sporten samenkomen. De behoeften in huis veranderen. Met gedempte ton-sur-ton kleuren zorg je voor een woning die eenheid, warmte en rust uitstraalt. Ideaal voor een woonhuis dat voor meerdere doeleinden is bestemd. Organische, ronde en tactiele vormen maken deze ruimte tot een plek waar je graag tijd doorbrengt op welke manier dan ook.

Shop deze woontrend

Een mix van uiteenlopende materialen typeert de woontrend Cozy Home. Een product in deze trend heeft vaak meer dan één materiaal en structuur. Zorg er juist in deze tijd voor dat je huis aanvoelt als een plek waar je graag bent. Benadruk daarom de gezelligheid thuis met een mix van donker hout, opvallende borduursels en extreemzachte stoffen. We geven je een dosis inspiratie met deze producten en laten zien hoe je de trend met zowel grote als kleine producten in huis kunt halen.

Kleurentrends in de stijl van Cozy Home

Een ton-sur-ton kleurenpalet creëert niet alleen ruimte, maar zorgt vooral voor een rustgevend totaalplaatje. Met een warme, aardse kleur benadruk je het cocoon-effect. Het gaat in deze woontrend Cozy Home om gedempte, zachte en diepe kleuren. Deze mix van kleuren sluit goed op elkaar aan en geeft jou de mogelijkheid om je woning op een warme manier in een nieuw jasje te steken. Huidskleuren passen daar ook perfect bij en spelen een steeds grotere rol in huis, omdat het menselijk contact belangrijker is dan ooit.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Cozy Home? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 – 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur).

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.