Woontrend: Dineren in Stijl

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Tijdens de feestmaand december staan er vast een aantal gezellige etentjes met vrienden en familie op de planning. Om de traditie hoog te houden en er net even een andere draai aan te geven, kunnen de juiste tafel, eetkamerstoelen en accessoires uitkomst bieden. Een mooi tafellaken met bijpassende servetten, designbestek met een knipoog en een stijlvol wijnkaraf sieren de tafel direct. En dit jaar staat goud centraal. Voer deze kleur door tot in de kleinste details en iedereen zal verbaasd zijn over je stylingtalent.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Een uitstekende basis voor een uitgebreid feestmaal creëer je met een multifunctionele eettafel en een comfortabele set eetkamerstoelen. Verfraai je tafel met sfeervolle verlichting en luxueuze accessoires voor een ultiem decembergevoel. Zo heb je alle ingrediënten binnen handbereik om er een fantastisch diner in stijl van te maken. Om je een idee te geven welke producten hier prefect bij passen, geven we je wat inspiratie om het jaar feestelijk af te sluiten.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Dineren in Stijl? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.