Woontrend: Eye Candy

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Eye Candy gaat het om ontwerpen die in het oog springen. Alles kan en niets is te gek. We trekken ons terug uit de steeds complexer wordende wereld en verlangen naar die goede oude tijd: onze kindertijd. De kinderlijke naïviteit en wildheid staan centraal in een interieur waar het thema eye candy een belangrijke rol speelt. Zoete pastelkleuren geven deze trend voor een groot deel vorm en accentueren speelse, spontane en onregelmatige vormen in de producten. Eigenlijk voelen we ons met de woontrend Eye Candy als een kind in een snoepwinkel.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

We trekken ons in deze woontrend terug van de werkelijkheid, laten onze fantasie de vrije loop en dromen even helemaal weg. Afgeronde vormen zorgen ervoor dat elk product een vriendelijk karakter krijgt. Kies voor een mix van zachte kleuren, onverwachte prints en bijzondere materiaalcombinaties om je interieur onder te dompelen met design waardoor de woontrend Eye Candy een schitterend statement in je woning creëert. Met deze trend voeg je in een handomdraai extra vrouwelijkheid toe. Doe inspiratie op in deze selectie producten en ga op een creatieve manier aan de slag in je eigen woning.

Kleurentrends in de stijl van Eye Candy

De zoete kleuren aqua, lila, roze en geel zijn van zichzelf speels en levendig. Met deze kleuren kun je de gekkigheid uit deze trend nog eens benadrukken in één of meer ruimte(s) in je woning. De kans is groot dat deze kleuren een ruimte met gemak opfleuren. Je brengt met deze pastelkleuren eenvoudig wat meer leven in een woonomgeving. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld dat oude saaie kastje thuis een nieuw leven in te blazen met een likje verf en wie weet wordt het zo wel de eyecatcher van je huis.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Eye Candy? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.