Woontrend: Feestelijk tafelen

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de periode van de kerstdagen en oud en nieuw dineren we vaak met vrienden of familie. Staat er een feestelijk diner met select gezelschap bij jou thuis op de planning? De kans is groot dat je de eettafel feestelijk en stijlvol aan wilt kleden. De eethoek is bij uitstek de plek waar iedereen plaatsneemt. Comfortabele stoelen nodigen uit om plaats te nemen en te genieten van een feestelijk avondmaal. En met de juiste accessoires zorg je ervoor dat je alles binnen handbereik hebt om het vijfgangendiner in stijl op tafel te serveren. In de woontrend Feestelijk tafelen laten we zien hoe je hem klaarmaakt voor deze tijd van het jaar die in het teken staat van vreugdevol dineren met je geliefden.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Een heerlijke kerstbrunch of juist een vijfgangendiner op oudejaarsavond? Een uitstekende basis voor een uitgebreid feestmaal creëer je met een multifunctionele eettafel en een comfortabele set eetkamerstoelen. De tafel verfraai je met geschikte verlichting en accessoires voor een ultiem decembergevoel. Een kandelaar voor extra sfeer, een set glazen met een luxueus karakter en woondecoratie om een sierlijk geheel te vormen. Om een idee te geven welke producten goed bij de woontrend Feestelijk tafelen passen, hebben we een selectie voor je gemaakt.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Feestelijk tafelen? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.