Woontrend: French Riviera

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

In de woontrend French Riviera zien we de jaren 70 duidelijk terug die weer helemaal terug van weggeweest zijn. Deze woontrend kenmerkt zich vooral door de retro vibes van de vorige eeuw in een modern jasje. Een combinatie van opvallende prints, warme zandkleuren en rechttoe-rechtaan strepen geven de trend een Zuid-Franse sfeer. Waan je continu in deze sferen door deze trend binnen én buiten terug te laten komen.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Een stijlvolle parasol met gele en witte strepen, een houten bistrostoel die inklapbaar is of een zandkleurige plantenbak voor je favoriete planten? Dit zijn enkele designproducten die helemaal thuishoren in de woontrend French Riviera. We geven je met deze selectie producten hieronder een dosis inspiratie waarmee je thuis het hele jaar door een instant vakantiegevoel creëert. Hoe fijn is dat?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend French Riviera? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.