Woontrend: Fun Forest

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Fun Forest zien we vooral speelse, uitzonderlijke en indrukwekkende elementen die je in een bepaalde hoedanigheid kunt toepassen op de wijze die past bij je interieur. We hebben het dan bijvoorbeeld over weelderige prints van tropische dieren en marmeren motieven in allerlei kleuren. Deze drukkere onderdelen in een woning breng je perfect in balans met het toegankelijke lichte hout. Donkere tinten van de kleuren blauw, groen en geel bewijzen dat deze helemaal niet saai zijn of somber ogen.

inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Van een grote beestenboel tot een kleurcombinatie van donkere tinten: mix erop los met uiteenlopende vormen, details en kleuren. Natuurlijke materialen, diepe kleuren, buitengewone vormen en sfeervolle verlichting vormen bij uitstek de elementen waarmee je gezelligheid aanbrengt in je interieur. Je kunt het groots aanpakken door te kiezen voor een diepblauwe bank of juist wat minder uitbundig met woondecoratie in de vorm van een hond. We laten je een twintigtal producten zien die stuk voor stuk een of meerdere kenmerken van de trend Fun Forest in zich hebben.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Fun Forest? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.