Woontrend: Go Pink

Op gepost door Elisah Jacobs in Woontrends

Kunnen we nog om de trendkleur roze heen? Roze is niet meer weg te denken in huis. Het gaat niet alleen om accessoires in het roze, maar ook muren en complete meubelstukken in deze kleur komen schitterend tot hun recht in een woning. Deze zoete tint was vorig jaar al populair en ook dit jaar kunnen we er niet omheen. Het voordeel is dat je met de kleur roze alle kanten op kunt. Luxe, stoer of speels: door te combineren met bepaalde vormen, materialen en kleuren creëer je de stijl die bij jou en je interieur past. We laten je zien hoe je de woontrend Go Pink toepast in je interieur.

inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Roze zien we vaak als een meisjesachtige kleur, maar toch kun je hem op verschillende manieren verwerken en het karakter geven dat je voor ogen hebt. Zo geef je hem een luxe uitstraling wanneer je hem combineert met fluweel, messing en marmer. Door deze roze tint te combineren met zwart geef je het onderdeel in je woning een stoer karakter terwijl het speels wordt in de mix met groentinten. We kunnen ons voorstellen dat een meubelstuk in de kleur voor sommigen best heftig kan zijn. Je kunt de woontrend Go Pink daarom in eerste instantie in je interieur integreren door voor woonaccessoires in deze kleur te gaan. Met de onderstaande producten haal je moeiteloos deze vrolijke kleur in huis.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Go Pink? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Elisah Jacobs

Over de auteur

Elisah Jacobs

Elisah is eigenaar van woonblog Interior Junkie waar ze dagelijks over wooninspiratie schrijft en regelmatig binnenkijkt in inspirerende huizen. Naast haar blog heeft ze een eigen YouTube kanaal waar je nog meer wooninspiratie, DIY’s en stylingtips vindt.