Woontrend: Green Luxury

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Green Luxury gaan minimalisme en luxe hand in hand. We zien bijvoorbeeld een verfijnde houten tafel met fluweelzachte stoelen eromheen die samen twee uitersten laten zien. Het geheel brengen we in balans door met kleuren te werken die dicht bij elkaar liggen in combinatie met rustgevende, ranke ontwerpen. Toegankelijke materialen als kurk, touw en goud vullen het totaalplaatje goed aan. Door voor contrasterende accenten te kiezen, ontstaat een spannend, comfortabel en smaakvol interieur.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Kies voor de kleur groen in je interieur. Dit is een veelzijdige kleur die rust uitstraalt en fris oogt. Je kunt een vergrijsde groentint combineren met het luxueuze messing, lichte houtsoorten in een natuurlijk jasje en comfortabele stoffen als linnen en fluweel. Door deze elementen met elkaar te combineren, creëer je een warme en vooral luxe sfeer in je interieur. Met de onderstaande producten kun je de trend in je eigen woning toepassen.

Kleurentrends in de stijl van Green Luxury

De kleur groen speelt een belangrijke rol in de woontrend Green Luxury. Het voordeel is ook dat dit een tijdloze kleur is waar je niet snel op uitgekeken raakt. We kunnen ons voorstellen dat je deze kleur graag mixt met andere kleuren die perfect in deze trend passen. Lichte grijs-, geel- en beigetinten sluiten naadloos aan op de kleur groen waar je eindeloos mee kunt combineren. In onze verfcollectie vind je veel verschillende kleuren waarmee je een woonruimte eenvoudig een totaal andere uitstraling geeft en wel in de stijl van Green Luxury.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Green Luxury? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.