Woontrend: Klein design

Op gepost door Renée IJzerman in Woontrends

In de woontrend klein design draait het om (jawel!) bestaande designiconen in een klein(er) formaat. Steeds meer merken brengen hun producten in een miniformaat uit. Grootse designontwerpen zien we tegenwoordig dus ook in een compacte uitvoering. Handig als je bijvoorbeeld kleiner woont of juist het liefst die ene klassieker graag thuis in een kleiner formaat laat schitteren.

inspiratiefoto met

Designverlichting in een kleiner jasje

In de wereld van designverlichting zien we deze trend vaak terug. Bijvoorbeeld een vloerlamp die er nu ook in een tafellamp is of hanglampen in verschillende formatien die je mooi bij elkaar kunt hangen voor een stijlvol geheel. Zo is de bekende oplaadbare Wick tafellamp van Graypants er vandaag de dag in het klein. Krijgt een van deze lampen een plekje bij jou thuis?

inspiratiefoto met

Iconisch design voor de allerkleinsten

De trend klein design zien we niet alleen bij verlichting, want Audo Copenhagen heeft bijvoorbeeld de welbekende Bottle Grinter peper- en zoutmolen in een kleine uitvoering uitgebracht. Buiten dat zien we ook iconische designitems speciaal voor kinderen. Ideaal om je woonstijl door te trekken naar de kinderhoek. Klein maar fijn, nietwaar?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend klein design? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.