Woontrend: Miami Vibes

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
We zien sexy kleuren, speelse contrasten en glamoureuze details. De ultieme combinatie om vrolijke elementen in je interieur te verwerken en wel met één doel voor ogen: even helemaal weg van de werkelijkheid in ons eigen interieur. Fluweel en velours zijn luxe, aaibare stoffen die helemaal thuishoren in deze woontrend. Het klinkt misschien wat uitbundig, maar deze trend verwerk je eenvoudig in je interieur in de mate die past bij je woonsmaak en op de wijze die je voor ogen hebt.

inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Durf te experimenteren door onderdelen uit deze trend te pakken die je mooi vindt en deze op een speelse wijze in je woning te verwerken. Ben jij een liefhebber van kleur en grafische elementen? Door luxe stoffen te kiezen, benadruk je het aaibaarheidsgehalte. Je brengt net wat meer contrast aan door ook te spelen met andere glimmende materialen als messing en glas om het gevoel van deze trend in je huis op te wekken. Met deze selectie producten zie je in een oogopslag welke producten perfect bij deze trend passen.

Wandtrends in de stijl van Miami Vibes

Hoe meer gewaagde kleuren en hoogstaande materialen, hoe beter de Miami Vibes trend tot uiting komt. Geel van de zon, azuurblauw van de zee en het glamour roze van ijs zorgen voor dat instant vakantiegevoel in eigen huis. De contrasterende kleuren geven je woning karakter. Deze kenmerkende elementen trek je eenvoudig door op een of meerdere wanden. Kies voor een muurverf in een tint van een van deze kleuren of een behang met een luxueuze uitstraling. Je kunt ook kijken wat je al hebt en bijvoorbeeld een oude stoel, radiator of kast een nieuw leven inblazen en wel in de sferen van deze woontrend.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Miami Vibes? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.