Woontrend: Mid Century Modern

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

In een tijd van onrust en onzekerheid geeft nostalgie zowel troost als comfort. De woontrend Mid Century Design speelt daar perfect op in en illustreert het fenomeen dat we logischerwijs juist nu teruggrijpen naar de herkenbaarheid uit de jaren 50 tot 70. De ontwerpers uit die tijd waren vooral Braziliaanse en Scandinavische architecten die zoveel mogelijk buiten naar binnen wilden halen. Vandaar dat natuurlijke vormen, imperfect aardewerk en houten accenten deze trend schitterend vormgeven.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
R

Shop de woontrend Mid Century Modern

In de woontrend Mid Century Modern speelt de eclectische stijl een belangrijke rol. Het eclectische karakter geeft je huis een persoonlijke, vintage sfeer met de moderne invloeden van nu. Voor de ultieme Mid Century design sfeer kan een echte designklassieker in huis niet ontbreken. De combinatie van glas, hout en keramiek maken die typerende stijl compleet. Met deze greep uit onze collectie geven we je een dosis inspiratie om de woontrend in huis te halen. Ben je helemaal in de ban van deze trend? Dan kan behang ook een supermooie toevoeging zijn.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Mid Century Modern? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.