Woontrend: Minimalistisch en Multifunctioneel

Op gepost door Desiree Groenendal in Woontrends

Minimalistisch wonen is actueel, weg met de kasten vol spullen waar we niet meer naar omkijken en bewuster kiezen wat weg mag en wat blijft. Investeer in mooi design in plaats van je huis volstouwen. Met minder maar zorgvuldig uitgekozen spullen wordt je huis persoonlijker en vertelt het jouw eigen verhaal. De grenzen tussen woonkamer, keuken en slaapkamer vervagen en minimalistisch wonen sluit daar prima op aan. Kies voor meubels die je op meerdere plekken in huis kunt gebruiken. Denk aan een bankje of kruk die je zowel aan je keukentafel kunt gebruiken als is in de huiskamer of als nachtkastje in de slaapkamer. Gebruik daarbij natuurlijke materialen zoals marmer, hout en metaal en wissel af met linnen, katoen en wollen stoffen.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Beelden De beelden in dit trendartikel zijn gemaakt door Desiree Groenendal en w/ Style.

Shop deze woontrend

Een rustige woonomgeving biedt ook meer plek aan de dingen waar we echt van houden. Wissel af en toe af en niet alles hoeft in het zicht te staan dus zorg voor voldoende kastruimte. Kies zorgvuldig en ga voor aparte vormen met karakter in gedempte kleuren. Kies een lamp die een bijna sculpturaal object vormt in jouw ruimte en een echte eyecatcher is. Ook verschillende multifunctionele meubelstukken passen daarbij.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Minimalistisch en Multifunctioneel? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Desiree Groenendal

Over de auteur

Desiree Groenendal

Desiree studeerde Art Direction en is interieurblogger van het eerste uur met een sterke eigen online presence en een passie voor minimalisme. Haar blog heet Vosgesparis. Binnen w/ Style werkt zij samen met fotograaf Wen van Woudenberg.