Woontrend: My Heritage

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de expressieve woontrend My Heritage voeren de Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden de boventoon. De archeologische vormentaal, natuurlijke opdrukken en rijke kleuren zorgen voor een levendig interieur dat warmte uitstraalt. In deze trend zien we dat zowel patchwork als recycling de basis voor een product vormen. We zien een opvallend resultaat met in de hoofdrol design in de vorm van maskers en objecten die doen denken aan oude rituelen. Al benieuwd naar wat deze trend voor jouw interieur kan betekenen?
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Als je voor deze trend kiest, maak je een interieur in een handomdraai warm en geef je hem structuur. Door rijke aardetinten, vintage design, abstracte patronen, maskers en beelden toe te voegen, leg je de link naar andere tijden en plekken. Zo creëer je een stijl waarbij het lijkt alsof je de hele wereld over hebt gereisd en de mooiste spullen bij elkaar hebt verzameld. Met deze producten die aansluiten op de woontrend My Heritage dompel je je interieur onder in de Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse sferen.

Kleurentrends in de stijl van My Heritage

Deze woontrend typeert zich door kleuren met een rijke ondertoon. De donkere tinten bruin, grijs, rood en geel passen perfect in dit plaatje thuis en laten zich ook goed combineren. Het zijn ideale tinten voor degenen die het best eng vinden om kleur aan te brengen op de wanden in hun woning. We laten je een viertal kleuren van Farrow & Ball zien waarmee je met gemak sfeer in huis toevoegt.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend My Heritage? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.