Woontrend: Playful

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

De woontrend Playful springt direct in het oog door onder andere de vormen en kleuren die erin terugkomen. Design met een knipoog speelt de hoofdrol en daar sluiten de eclectische mix van stijlen en het gebruik van color blocking naadloos op aan. Juist de cirkelvormige elementen accenturen het speelse karakter van deze trend. Deze ingrediënten samen maken er bij jou thuis elke dag een feestje van. Daar word jij toch ook blij van?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Het gebruik van kleur speelt een sleutelrol in de woontrend Playful. Voor de liefhebbers van kleur is dat ideaal, want je kunt echt eindeloos kleuren combineren. Denk bijvoorbeeld aan een meubelstuk met diverse kleurvlakken of een speels ontwerp in één opvallende kleur: alles kan en niets is te gek. Het voordeel van expressieve kleuren is zelfs dat deze je interieur veel meer laten spreken en zorgen voor een vrolijk geheel. Aan jou de keuze voor hoeveel kleur je precies gaat.

Kleurentrends in de stijl van Playful

Kleur komt niet alleen terug in bijvoorbeeld meubels, lampen en woonaccessoires, maar ook op de wanden in huis kun je daar een waar statement mee maken. In de woontrend Playful gaat het om een indrukwekkende combinatie van kleuren die stuk voor stuk op een positieve manier de aandacht vragen. Ga jij voor een wand in één kleur of kies je voor een aantal vlakken in verschillende kleuren?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Playful? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.