Woontrend: Urban Jungle

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Het maakt niet uit of je groot of klein woont: een relaxte leefomgeving is een pré. Een omgeving waarin warmlicht en functioneel licht één zijn, kasten geluid dempen en roomdividers privéplekken creëren. Deze slimme woonoplossingen omringt door planten in diverse hoogtes, accessoires in overvloed en felblauwe, azuurgroene tinten maken het tot een ontspannen woon- en werkomgeving. De woontrend Urban Jungle laat zien dat je met veel groen een statement maakt in je interieur en een flinke dosis zuurstof toevoegt.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Deze woontrend kenmerkt zich door allerlei slimme woonoplossingen voor zowel kleine als grote woon- en werkruimtes. We laten je een greep uit onze collectie zien die bewijst dat multifunctioneel (design) heel stijlvol kan zijn. Kies voor eenvoudige wandkasten of plantenbakken om de ruimte aan te kleden. En deel je kamer in tweeën door middel van een kast of kamerscherm. Je kunt er ook een poef neerzetten die tegelijkertijd als bijzettafel door het leven gaat. Zo geven we je genoeg mogelijkheden om jouw ruimte functioneel in te richten en wel in de stijl van Urban Jungle.

Wandtrends in de stijl van Urban Jungle

De kleuren blauw en azuurgroen maken deze woontrend helemaal compleet. Deze kleurtinten maken een omgeving rustgevend en brengen een ultiem ontspannen sfeer waar je maar al te graag thuiskomt. Tegelijkertijd zorgen deze tinten ervoor dat je helder kunt nadenken als je aan het werk bent. Daarom is dit de ultieme kleurcombinatie voor een woon-werkruimte. We leven in een veeleisende tijd waarin een bewust en efficiënt bestaan belangrijk is. We halen het uiterste uit onszelf en dat verwachten we ook van de omgeving waarin we leven. Met deze wandtrends kom je een heel eind.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Urban Jungle? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.