Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Hoe XLBoom ontstond

In 1997 zagen oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert het licht en sinds die tijd wordt in elk product voor XLBoom hun passie voor vakmanschap direct duidelijk. Dit duo opereert vanuit Antwerpen en komt door samen te werken met een mooie mix ontwerpers tot producten die specifiek door en voor het Belgische merk XLBoom wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de ontwerpers Alain Berteau, Finn Stone en Susanne Uerlings. En door continu op zoek te gaan naar de beste materialen ontstaan zowel kwalitatief hoogwaardige als eigentijdse originele producten voor binnen en buiten die met name worden geproduceerd in verschillende ateliers buiten Europa.

De stijlvolle collectie van XLBoom

Bij XLBoom ben je er zeker van dat je te maken hebt met uniek design, want elk product wordt met de hand gemaakt. Zodra je een product onder ogen krijgt, valt je vast en zeker een ding op: dit merk hecht veel waarde aan de afwerking van een designstuk. Het stukje duurzaamheid voor XLBoom zien we in twee aspecten terug. Enerzijds wil dit merk dat hun producten onder de beste omstandigheden worden gemaakt en anderzijds leggen ze bewust de focus op specifieke materialen. Een ander voordeel van XLBoom is wel dat de ontwerpen tijdloos zijn waardoor je de producten eenvoudig samen laat smelten met de rest van je in- of exterieur. Het team achter XLBoom omarmt de schoonheid van imperfecties en komen zo tot de mooiste designproducten voor elk interieur.

XLBoom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle XLBoom producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van XLBoom en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij XLBoom. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van XLBoom veilig en vertrouwd online bestelt.