XLBoom Rondo

Houd je van een lekker glas champagne of witte wijn op zijn tijd? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze koel geserveerd wordt. Je kunt ervoor kiezen de hele tijd naar de koelkast te lopen, maar de XLBoom Rondo serie biedt een betere oplossing: een stijlvolle wijnkoeler. De serie bestaat uit verschillende ontwerpen van roestvrijstaal die verkrijgbaar zijn in het zwart en een koperkleur. De volgende keer wanneer je een etentje geeft, zet je de Rondo Wijnkoeler gewoon lekker midden op tafel neer. Het minimalistische ontwerp met zijn ronde vormen doet zeker geen afbreuk aan de rest van je tafelsetting. Sterker nog, hij draagt er juist aan bij. En jij kunt lekker blijven zitten en van je gezelschap genieten. Proost!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Alles over XLBoom

Dit Belgische merk uit Antwerpen is in 1997 opgericht door Ann De Cock en Geert-Jan van Cauwelaert. Met een grote liefde voor vakmanschap besloten ze producten op de markt te brengen om het dagelijkse leven van meer esthetiek te voorzien. Het hele assortiment wordt volledig met de hand gemaakt van de beste materialen. Er wordt in het productieproces veel aandacht geschonken aan de afwerking. De passie waarmee de producten zijn gemaakt, is terug te zien in het eindresultaat. XLBoom heeft daarom een assortiment vol unieke items die ieder hun eigen verhaal vertellen. Het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaam vakmanschap. Ze hopen zo plezier en een luxe sfeer in het huis van hun consumenten te brengen.

Stijlvolle wijnkoelers van XLBoom

Wanneer je met zijn tweetjes bent, gaat de fles witte wijn misschien niet heel snel leeg. Wil je er zeker van zijn dat de fles in die tussentijd toch goed koud blijft? Dan kan Rondo bucket wijnkoeler je daarbij helpen. Wat het geheim is? Er is ruimte voor ijsblokjes. Dus gooi alle ijsblokjes uit je vriezer in de bak en je weet zeker dat de wijn heerlijk blijft. Voor feestjes geldt over het algemeen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook daar heeft XLBoom aan gedacht. Met de Rondo Party Bucket wijnkoeler heb je plek om meerdere flessen tegelijkertijd koud te houden. Dus organiseer je een familiefeest of een borrel op het werk? Wees gerust, want iedereen kan gewoon een koud drankje geserveerd krijgen.

XLBoom Rondo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van XLBoom. Dat betekent dat wij alle producten uit de XLBoom Rondo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.