• Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Over design van Yunic

Yunic is zowel de naam als het motto van dit jonge en opkomende designlabel van Duitse bodem. Dit designlabel streeft ernaar duurzaam en uniek design op de markt te brengen. Bij Yunic vind je meubels, verlichting en woonaccessoires van hoogwaardige en vooral ook duurzame materialen. De materialen die voor de items en de verzending van de items gebruikt worden, zijn vaak gemaakt van gerecycled materiaal of zijn zelf recyclebaar. De ontwerpers achter de designitems gaan tijdens het ontwerpen uit van de functie van een object. Dit uit zich in een pure en functionele ontwerpstijl die aan Scandinavisch design doet denken. De producten uit het assortiment van Yunic zijn stijlvol, veelzijdig en praktisch. Dat zorgt er ook voor dat deze producten ideaal zijn voor in een woonruimte of een openbare ruimte.

Yunic gebruikt hoogwaardig en duurzaam materiaal

Bij Yunic hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo werken ze bij Yunic met zowel hoogwaardige als duurzame materialen waar je een leven lang plezier van hebt. En daar houdt het niet bij op. Bij Yunic gaan ze namelijk nog een stapje verder. Dit jonge designlabel kiest ervoor om duurzaam te zijn van a tot z. Dat betekent dat ze tijdens het ontwerpproces, het productieproces en de verzending van het designitem bewuste en duurzame keuzes maken. Ze kiezen er dus voor om te werken met gerecyclede materialen en materialen die recyclebaar zijn. Zelfs bij de verzending van een product maken ze bij Yunic bewuste keuzes. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van recyclebare materialen en verpakkingen waar je zelf ook nog een pakketje mee kunt versturen.

Yunic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Yunic. Dat betekent dat wij alle producten van Yunic kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Yunic en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Yunic. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.