Zero verlichting

Zero is een Zweeds design verlichtingmerk dat is opgericht in 1978. Het familiebedrijf produceert en verkoopt aantrekkelijke lampen voor elke ruimte in huis of op kantoor. Het designlabel maakt gebruik van vernieuwende technologieën. De ontwerpers van Zero weten vaak te verrassen met unieke ontwerpen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Silo hanglamp die geïnspireerd is op de ouderwetse graansilo. Andere verassende ontwerpen zijn de Camouflage 800 hanglamp, de Three hanglamp en de Can vloerlamp. Het zijn stuk voor stuk blikvangers die absoluut je aandacht opeisen en verdienen. Van hanglampen tot vloerlampen, zo is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd welke mogelijkheden dit merk je biedt? Bekijk dan het complete aanbod met alle verlichting van Zero. 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-22 van 22 producten

Zero design

Zero is een echt Zweeds bedrijf en tachtig procent van de onderaannemers zijn in de buurt van Zero gevestigd. Dit is milieuvriendelijk en geeft het bedrijf ook grote flexibiliteit als het gaat om het snel kunnen inspringen op wijzigende smaak- of marktomstandigheden. Zero is van origine gevestigd in Pukeberg (ooit van gehoord?). Dit is het centrum van de Zweedse glasindustrie. Hier liggen ook de roots van Zero. Beide oprichters van Zero hadden namelijk jarenlange ervaring met glas. De eerste collecties waren dan ook geheel gewijd aan dit materiaal. Het mag wel duidelijk zijn dat Zero genoeg mogelijkheden heeft als het gaat om verlichting voor je woning of werkplek. 

De geschiedenis van Zero

Pas in 2005 ontstond een nieuwe fase voor Zero. Vanaf dat moment ging het bedrijf samenwerken met bekende Zweedse ontwerpers als Mattias Stahlbom, Thomas Bernstrand, Fredrik Mattson en Front. Toen begon ook de internationale expansie. Met als start de presentatie op de Salone del Mobile in Milaan. Heden ten dage is Zero een internationaal gerenommeerd bedrijf met ontwerpers van over de hele wereld. Het bedrijf beheerst verschillende materialen en verlichting waarbij gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technologieën. De ambitie van Zero is wel hetzelfde gebleven: het creëren van dat beetje meer en zoeken naar het verrassende, het onverwachte, het unieke. En dat lukt ze telkens weer met designlampen als de Fisherman hanglamp, de Par hanglamp en de Last vloerlamp. Een collectie die je ook niet mag missen is de Bottle. 

Zero bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij alle producten van Zero kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Zero. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven