Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zero design

Het van oorsprong Zweedse merk maakt al sinds 1978 verlichting, en blijft ons daarmee verrassen. Het merk produceert ruim 80% van de lampen lokaal. Dit betekent dat ook de grondstoffen voor de lampen worden gekocht bij bedrijven in de buurt. Zo zijn de transportkosten minimaal en daarmee de CO2 uitstoot ook! Het lokaal produceren maakt de lampen van Zero dus erg milieuvriendelijk. Sinds 2005 gaat Zero samenwerkingen aan met de meest bekende Zweedse designers. In combinatie met het technisch vakmanschap van Zero levert dit grappige, innovatieve producten op, die je nog nergens anders hebt gezien. Dit is ook precies wat Zero beoogt te doen. Het merk wil mensen dezelfde verwondering laten voelen die zij voelen, wanneer ze naar het mooie Zweedse landschap kijken. Iedereen die zich verder wil laten verbazen door de bijzondere producten van Zero kan zijn hart ophalen bij de lampen van Zero.

Zero Bottle collectie: drie-in-één

Bij Zero draait alles om innovatie, kwaliteit, ontwerp en duurzaamheid. Deze kenmerken vind je daarom ook terug in deze collectie. Helemaal functioneel is de Zero Bottle Hanglamp Halo. Deze hanglamp kan namelijk meer dan alleen hangen. Hangt de Bottle Hanglamp Halo in de lucht, maar ben je toe aan iets anders? Wees dan niet getreurd, want de Bottle Hanglamp Halo doet ook prima dienst als vloer- of tafellamp. Zo kun jij bij elke mogelijke activiteit altijd geassisteerd worden door jouw favoriete lamp. Is dat niet ontzettend handig? Een lamp die je eigenlijk in elke ruimte wel kwijt kunt en je prima kan helpen met de hoeveelheid licht die je dan op een bepaald moment nodig hebt.

Zero Bottle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zero Bottle collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zero
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad