Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zero

Zero is een van oorsprong Zweeds familiebedrijf dat ons al sinds 1978 verrast met zijn bijzondere, grappige en vernieuwende lampen. Het label heeft dankzij een vast team van vakmensen een sterke technische basis. Hierdoor kun je er bij aanschaf van een lamp van Zero zeker van zijn dat jij een energiezuinig, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Maar daarnaast is ook de vormgeving van de lampen van Zero zeker geen ondergeschoven kindje. Het label gaat vandaag de dag samenwerkingen aan met de grootste designers van Zweden. Dit resulteert in grappige, verrassende ontwerpen, gemaakt van verschillende soorten materialen. Het van origine Zweedse merk is inmiddels een internationaal, groot bedrijf geworden. Daarbij is het label echter nooit zijn Zweedse roots vergeten. De lampen van Zero worden nog steeds geproduceerd in hetzelfde plaatsje, als waar het label in 1978 zijn eerste fabriek neerzette.

Zero Can collectie: can op een stokje

Hoewel zo’n Can hanglamp in de lucht natuurlijk al prachtig is, kunnen wij ons goed voorstellen dat jij al dat moois van wat dichterbij wilt bewonderen. In dat geval biedt de Can tafellamp een uitkomst. Dezelfde bijzondere lampenkap kun je nu immers van een stuk dichterbij bewonderen. Ontzettend handig als jij tot in de vroege uurtjes door moet werken. Om het Zero Can trio compleet te maken, missen we natuurlijk nog een vloerlamp. Deze eer gaat dan ook naar de Zero Can vloerlamp. Met deze drie lampen kun jij je woning op elke mogelijke plek verlichten en dat met een prachtig, stijlvol ontwerp.

Zero Can bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zero Can collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zero