Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zero

Zero is een van oorsprong Zweeds familiebedrijf, dat werd opgericht in 1978. In Zweden heeft verlichting altijd een grote rol gespeeld. Het land is immers erg noordelijk gelegen, waardoor de winters er vaak koud, en grotendeels donker zijn. Het maken van goede, sfeervolle verlichting is in dat geval een onontbeerlijke vaardigheid. En dat is precies waar ze zich bij Zero in gespecialiseerd hebben. Alle lampen van Zero worden daarom nog steeds gemaakt in de fabriek, waar Zero in 1978 begon. Daar is namelijk veertig jaar aan technische kennis en vakmanschap aanwezig. Zo weten ze bij Zero zeker dat ze altijd de beste kwaliteit lampen zullen leveren. Deze kennis wordt inmiddels gecombineerd met de ontwerpen van de beste designers van over de hele wereld.

Milieubewuste Zero Fisherman lampen

Het vissen naar licht met de lampen uit de Zero Fisherman collectie is sowieso een goede manier om overbevissing in de oceanen tegen te gaan. Daar doet de Zero Fisherman Fluo nog een schepje bovenop. Met een fluorescentielamp help je het milieu namelijk nog een beetje extra. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van het ontwerp! Je kunt bij aanschaf van een Fisherman Fluo kiezen uit dezelfde mooie ontwerpen als bij de Fisherman hanglamp halo. Voor welke lamp je ook kiest, alle lampen bevatten een unieke combinatie van modern ontwerp en echt vakmanschap die nergens anders te krijgen is.

Zero Fisherman bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zero Fisherman collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zero